ארוע קייטרינג לעובדים

מה המשמעות של ארוע קייטרינג לעובדים? עובדים מגיעים לארוע המתקיים מחוץ לשעות העבודה, פוגשים זה את זה בבגדים לא רשמיים, בנינוחות ובחיוך, מדברים על דברים לא רשמיים ואף עורכים הכרות עם בני/בנות זוג האחד של השני. מחקרים הוכיחו כי אירועים מהסוג הזה תורמים לגיבוש בין עובדים הרבה יותר מכל משחק או אטרקציה שהעובדים יוצאים אליהם עם משפחותיהם. הדינמיקה בין העובדים בארועים גדולה יותר והדוקה יותר, הם מבלים זמן איכותי אחד עם השני ליד השולחן, והרי ידוע שזמן ארוחה הוא זמן איכות מומלץ ביותר למשפחות, לאנשי עסקים וגם לעובדים.

מה המשמעות של ארוע קייטרינג לעובדים? עובדים מגיעים לארוע המתקיים מחוץ לשעות העבודה, פוגשים זה את זה בבגדים לא רשמיים, בנינוחות ובחיוך, מדברים על דברים לא רשמיים ואף עורכים הכרות עם בני/בנות זוג האחד של השני. מחקרים הוכיחו כי אירועים מהסוג הזה תורמים לגיבוש בין עובדים הרבה יותר מכל משחק או אטרקציה שהעובדים יוצאים אליהם עם משפחותיהם. הדינמיקה בין העובדים בארועים גדולה יותר והדוקה יותר, הם מבלים זמן איכותי אחד עם השני ליד השולחן, והרי ידוע שזמן ארוחה הוא זמן איכות מומלץ ביותר למשפחות, לאנשי עסקים וגם לעובדים.

 
ארוע קייטרינג לעובדים כמנוע לפיתוח קשרים חברתיים בין העובדים

 

ארוע קייטרינג או ארועי גיבוש מסוגים אחרים, בהתייעצו עם אנשי מקצועים שיוכלו להמליץ לכם על מקום לחגוג את שמחתכם מתפקדים כדבק המחבר בין העובדים. הם מקרבים, מעניקים תחושה של שייכות ומשפחתיות ומאפשרים לחדש ולחזק את ההכרות האינטימית בין העובדים. זהו המקום בו ראש הצוות וההנהלה מודים לעובדים על השקעתם בארגון, מחזקים את הסולידריות שלהם ולמעשה תורמים לחידוד מטרות הארגון וערכיו.

 
מה ההבדל בין ארוע קייטרינג לעובדים לסדנאות גיבוש צוות?

 

שלא כמו סדנאות גיבוש צוות, המתרחשות לרוב במהלך היום, במקום יום עבודה, ללא בני/בנות זוג, ארוע קייטרינג לעובדים לרוב מתרחש בשעות הערב, לאחר שעות העבודה, ולכן אינטימי יותר, נינוח יותר ואווירת העבודה פה הרבה פחות בולטת. לא כל שכן, לסדנאות פיתוח צוות יש מטרות מוגדרות, כמו שיפור התקשורת בארגון, ואילו לארוע קייטרינג יש מטרה אחת ברורה: ליהנות. בארגונים רבים מנצלים את ההזדמנות גם כדי לחלק מתנות לעובדים, אם לרגל חג, אם לרגל פרישה של אחד העובדים או יותר ואם סתם כמנחה לאות הוקרה על ההשקעה של העובדים למען הארגון וקידום מטרותיו.

 
למה לשים לב כשמתכננים ארוע קייטרינג לעובדים?

 

דבר ראשון, יש לשים לב כי אין בתכנון הארוע יותר מדי "דיבורי עבודה", כמו נאומים, כדי לאפשר לעובדים לעשות את הקאט הזה בין העבודה לבין הארוע, ובאמת ליהנות, למלא מצברים ולהרגיש שאף אחד לא רוצה מהם שום דבר, והפעם המטרה היא לתת להם.

דבר שני, השתדלו להקפיד על מתנות לעובדים בארוע כזה, ואם אפשר מתנה פוקנציונאלית. זה משאיר מזכרת מהערב, מחדד את תחושת הנתינה ואת תחושת השייכות.