קייטרינג בייתי מול קייטרינג גורמה

הסעדה ביתית מול הסעדת גורמה

היום כבר כל חברת קייטרינג מבקשת לקחת חלק בטרנד המקובל, שבו לאוכל יש תפקיד מאוד חשוב בחיי החברה והתרבות, וכל מי שבשלן או מוגדר כשף מוצג בפנינו כדמות שמגדירה את התרבות החדשה. עסקי קייטרינג לא קלים שכן שהתחרות קשה, אבל מי שיודע להכין אוכל טוב ואיכותי אין לו שום בעיה להכין כל הזמן ולהיות חלק מהתעשייה. העניין הוא שאין רק סוג אחד של אוכל, ולא כל חברת קייטרינג תציע את כל מה שאנחנו צריכים ורוצים. יש הבדלים משמעותיים בין הסעדה המבוססת על אוכל ביתי ובין הסעדה המבוססת על אוכל גורמה, ייחודי. לא תמיד יודעים מה עדיף, אך כן ניתן לומר שמדובר בסוגים שונים של אוכל, שמתאימים לאירועים שונים במהותם.

הסעדה ביתית מול הסעדת גורמה

היום כבר כל חברת קייטרינג מבקשת לקחת חלק בטרנד המקובל, שבו לאוכל יש תפקיד מאוד חשוב בחיי החברה והתרבות, וכל מי שבשלן או מוגדר כשף מוצג בפנינו כדמות שמגדירה את התרבות החדשה. עסקי קייטרינג לא קלים שכן שהתחרות קשה, אבל מי שיודע להכין אוכל טוב ואיכותי אין לו שום בעיה להכין כל הזמן ולהיות חלק מהתעשייה. העניין הוא שאין רק סוג אחד של אוכל, ולא כל חברת קייטרינג תציע את כל מה שאנחנו צריכים ורוצים. יש הבדלים משמעותיים בין הסעדה המבוססת על אוכל ביתי ובין הסעדה המבוססת על אוכל גורמה, ייחודי. לא תמיד יודעים מה עדיף, אך כן ניתן לומר שמדובר בסוגים שונים של אוכל, שמתאימים לאירועים שונים במהותם.

 
קייטרינג ביתי – בשביל מי?

קייטרינג ביתי מציע את המאכלים שאנו מגדירים כאוכל ביתי פשוט. אמנם הוא נעשה באותנטיות הרבה ביותר וכמובן שהוא מורכב מחומרים איכותיים ומוגש בצורה מקסימה, אך לאוכל יש את הטעם שאנו מכירים מהבית. לא משנה מאיזו עדה אנחנו, כאשר מוגש לפנינו מאכל, אנחנו יודעים לומר האם הוא ביתי או לא, משום שלחברת קייטרינג שמציעה אוכל ביתי יש את הרצון להציע את עצמה כמכינת מאכלים שאנחנו אוהבים על בסיס זיכרון, על בסיס התחברות לרעיון האוכל הפשוט. קייטרינג ביתי אנחנו יכולים לראות במקומות שמציעים ללקוחות שלהם לקחת את המאכלים שהם מכינים אליהם הביתה. הדבר לא אחת חוסך בישול והכנות ארוכות, והכל בזכות קייטרינג ביתי טוב וטעים.

 
קייטרינג גורמה – לאירועים מיוחדים

ההיפך של קייטרינג ביתי הוא קייטרינג גורמה –  האוכל של מסעדות יוקרה, והוא מתייחס לעובדה שקייטרינג הגורמה מציע מאכלים שונים לגמרי. קודם כל בשביל להכין מאכלי גורמה צריך להשתמש בחומרים המשובחים ביותר, שמעלים כל הזמן את מחירי המנות. כמו כן, למאכלי גורמה יש את המראה הייחודי שלהם לעיתים הם אפילו משלבים פרחים במאכלים השונים, כאשר כל מנה מוגשת בדרך מאוד מיוחדת, ומוצגת כיצירת אמנות של ממש. מאכלי גורמה אנחנו יכולים למצוא באירועים שבהם קהל הלקוחות מבקש את האוכל הזה במיוחד. לאוכל גורמה יש דגשים שאי אפשר לפספס אותם, משום שהאווירה של האוכל היא אחרת, שלא כמו סוגי אוכל ביתי ועממי פשוטים אך טעימים, למאכלי הגורמה יש טעם מדהים ברמה שונה לחלוטין, כאשר השילובים בין המרכיבים מאוד יצירתיים, וכל שף שמכין ארוחות גורמה יודע בדיוק מה צריך בשביל להציג אותן.

 
אוכל הוא עניין של תפיסה

לכל אחד מאיתנו יש את הדרך שבה הוא אוהב לאכול. יש מי שיתחבר לאוכל העממי והביתי ויש מי שיעדיפו את מאכלי הגורמה. ההבדלים תמיד מתבטאים גם במחירים, ובשביל איכות גבוהה יותר תמיד צריך לשלם סכומים בהתאם.