קייטרינג לאירועים עסקיים

כל שכיר בחברה גדולה מכיר את זה. הודעת דואר אלקטרוני הנשלחת בתפוצה מלאה מבשרת על האירוע הקרב ובא. מיד נשלפים היומנים ברחבי המשרד והלחשושים הרגילים לא מאחרים להגיע; "ראית את המייל מיפה? מעניין מה יהיה…", "שמעתי שהולכת להיות להקה!", "על מה אתה מדבר? הם בטח יביאו קוסמים…", "וואי, אני מקווה שאוכל להגיע!" ועוד כהנא וכהנא הערות ומליצות על האירוע שהחברה תערוך בקרוב. כבכל אירוע, מסיבה לכבוד חג פורים או כנס עובדים, כלל המשתתפים ירצו להרוות את גרונם ולמלא את בטנם במשקאות ומטעמים שיעזרו להם להעביר את הזמן. הרי אוכל הוא חלק נכבד מחיינו כבני אדם ועוד יותר כישראלים וכך הוא הדבר גם במסגרת חיי השכירים המועסקים בחברה גדולה, יותר או פחות. בכל ישיבה, מסיבה או אירוע אחר תמיד נמצא קייטרינג כלשהו. בשרי או חלבי, כשר או צמחוני, סושי, בורקס עם פטריות ורוגלעך לקינוח או סיגרים במילוי בשר עם סלטים לניגוב וסופלה פרווה לסיום הארוחה – הכל כמובן עניין של טעם וריח. אולם, בכפר הגלובאלי שלנו יש חומרי גלם רבים ובעולם שבו משדרים תכניות בישול באותה תדירות של מהדורות חדשות, היה זה עניין של זמן עד שנמצא קייטרינג מעניין, חדשני ומקורי בשוק הסעדת האירועים העסקיים.

כל שכיר בחברה גדולה מכיר את זה. הודעת דואר אלקטרוני הנשלחת בתפוצה מלאה מבשרת על האירוע הקרב ובא. מיד נשלפים היומנים ברחבי המשרד והלחשושים הרגילים לא מאחרים להגיע; "ראית את המייל מיפה? מעניין מה יהיה…", "שמעתי שהולכת להיות להקה!", "על מה אתה מדבר? הם בטח יביאו קוסמים…", "וואי, אני מקווה שאוכל להגיע!" ועוד כהנא וכהנא הערות ומליצות על האירוע שהחברה תערוך בקרוב. כבכל אירוע, מסיבה לכבוד חג פורים או כנס עובדים, כלל המשתתפים ירצו להרוות את גרונם ולמלא את בטנם במשקאות ומטעמים שיעזרו להם להעביר את הזמן. הרי אוכל הוא חלק נכבד מחיינו כבני אדם ועוד יותר כישראלים וכך הוא הדבר גם במסגרת חיי השכירים המועסקים בחברה גדולה, יותר או פחות. בכל ישיבה, מסיבה או אירוע אחר תמיד נמצא קייטרינג כלשהו. בשרי או חלבי, כשר או צמחוני, סושי, בורקס עם פטריות ורוגלעך לקינוח או סיגרים במילוי בשר עם סלטים לניגוב וסופלה פרווה לסיום הארוחה – הכל כמובן עניין של טעם וריח. אולם, בכפר הגלובאלי שלנו יש חומרי גלם רבים ובעולם שבו משדרים תכניות בישול באותה תדירות של מהדורות חדשות, היה זה עניין של זמן עד שנמצא קייטרינג מעניין, חדשני ומקורי בשוק הסעדת האירועים העסקיים.

 
לאכול עם העיניים

אפשר לומר שהדבר הראשון שעובדים המשתתפים בכנס או אירוע כלשהו יעשו לאחר שיפגשו עובדים אחרים מכל מיני מחלקות ויחליפו חוויות, יהיה לנעוץ מרפק במותני חבריהם ולהגיד בקול נונשלנטי "וואלה, אני יכול לשתות משהו. מישהו ראה אם יש בופה"? ואז, כמו היו קוסמים הניצבים בפני קבוצת ילדים פעורי פה, הם יצעקו מבעד להמון, "ראיתי איפה זה! בואו אחרי!" שיירה של חבר'ה ממוקד המכירות מפלסת את דרכה בין האנשים, ממוקדת מטרה ולא פוזלת לצדדים. מוכנים כבר לקרוע פיתה לשניים ולמלא בכל חצי חומוס עם חמוצים ובשר או סלט כרוב, לנגד עיניהם מתגלה שולחן קייטרינג עמוס בצבעים וצורות, צלחות לבנות וקישוטי עלים ופרחים טבעיים. "השקיעו השנה!" מישהו צועק מאחור, ואכן המקום נראה לא אמיתי, כאילו חבורה של קוסמים ישבו במחלקת כח האדם בשעת תכנון המסיבה.

 

קודם כל אנחנו אוכלים עם העיניים. הריח והטעם של המזון נקלטים אצלנו רק לאחר מכן. לכן, כשחברה מסוימת עורכת אירוע לעובדים שלה, או עורכת ישיבה רבת משתתפים מכל העולם,או מארגנת טיולים בטבע, שכירת קייטרינג המתמחה באירועים עסקיים יכולה בהחלט לתרום למטרת ההתאספות, שכן דבר ידוע הוא שאנשים רגועים יותר ומסוגלים לחשוב טוב יותר כשבטנם באה על סיפוקה. קייטרינג הוא הפתרון היעיל ביותר לכל עסק שמארגן אירוע בדיוק כמו הופעות של קוסמים במסיבות של הרבה ילדים. כיום, יש את האפשרות לבחור מבין סוגים רבים של קייטרינג, ביניהם בשרי או צמחוני, חלבי או טבעוני, גורמה ופינגר פוד או פשוט אוכל ביתי, כאשר כל אחד מהם מעוצב ומותאם לאירוע.

 
טעים!   

קייטרינג עסקי טוב יכול להשפיע על הזיכרון של העובדים את האירוע. אם היה אוכל טעים, השבחים לא יאחרו להגיע. אם קוסמים יכולים להוציא שפן מכובע, אז גם העובדים יכולים ליהנות מאוכל בעבודה, לא כך!